Klanten

Waarom werken klanten graag met mij?

Niet-effectieve gewoontes kun je drastisch veranderen, als je daar bewust voor kiest. Je hoeft niets af te leren, je leert iets bij: nieuwe opties om situaties in je werk of privé met succes tegemoet te treden. Ik begeleid mensen, teams en organisaties bij dit proces, met oog voor de mens en het resultaat.

Het kan anders

Ieder mens ontwikkelt in de loop van het leven gedragspatronen om situaties succesvol tegemoet te treden. Sommige reacties op situaties komen eerder voort uit geprogrammeerd gedrag dan vanuit een overwogen keuze. Wat eerder succesvol was, hoeft dat in het hier en nu in de samenwerking met anderen niet meer te zijn. Mogelijk is het een overlevingsstrategie die je in je jeugd hebt ontwikkeld. Niet-effectieve gewoontes kun je veranderen, als je daar bewust voor kiest. Je hoeft jezelf daarvoor niet te veranderen, je kunt jezelf verder ontwikkelen!

‘Ik houd alle ballen in de lucht, kon ik maar eens iets afmaken….’
‘Als ik iets doe, moet het wel perfect zijn, maar daar heb ik tegelijkertijd last van’
‘Ik ben veel bezig met aan de verwachtingen van anderen te voldoen, wat wil ik eigenlijk zelf?’

Klanten en referenties

Ik werk voor diverse opdrachtgevers, onder andere voor:
Provincie Gelderland, Randstad Nederland, Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN), Gemeente Zwolle, Rabobank, Gemeente Deventer, Stichting Groenhuysen.
UWV, Philips, ROC A12, Vitens (in opdracht van MANS Adviesgroep)
Yokogawa (in opdracht van Bron & Partners)

Ben je benieuwd naar hoe ik werk? Op www.linkedin.com/in/annetteaarts beschrijven klanten hun ervaringen met mij als trainer, coach en procesbegeleider. (zie recommendations)

Samenwerkingspartners

De afgelopen jaren zijn allianties ontstaan met verwante bureaus. Gezamenlijk uitgangspunt is om altijd persoonsgericht, confronterend en respectvol te werken. Onze samenwerking bestaat uit het uitwisselen van kennis en het gezamenlijk vormgeven en uitvoeren van opdrachten. Samenwerkingspartners:

Mans Adviesgroep

Vigorgroep

Tanjatraint

Bron & partners

Valkenburg trainingen