Klanten

Wat ik voor opdrachtgevers kan betekenen

Niet-effectieve gewoontes kun je veranderen, als je daar bewust voor kiest. Je hoeft niets af te leren, je leert iets bij: nieuwe opties om situaties in je werk of privé met succes tegemoet te treden. Ik begeleid mensen, teams en organisaties bij dit proces, met oog voor de mens en het resultaat.

Ieder mens ontwikkelt in de loop van het leven gedragspatronen om situaties succesvol tegemoet te treden. Sommige reacties op situaties komen eerder voort uit geprogrammeerd gedrag dan vanuit een overwogen keuze. Wat eerder succesvol was, hoeft dat in het hier en nu in de samenwerking met anderen niet meer te zijn. Mogelijk is het een overlevingsstrategie die je in het verleden hebt ontwikkeld. Niet-effectieve gedragspatronen kun je veranderen, als je daar bewust voor kiest. Je hoeft jezelf daarvoor niet te veranderen, je kunt jezelf verder ontwikkelen!

‘Ik houd alle ballen in de lucht, kon ik maar eens iets afmaken….’
‘Als ik iets doe, moet het wel perfect zijn, maar daar heb ik tegelijkertijd last van’
‘Ik ben veel bezig met aan de verwachtingen van anderen te voldoen, wat wil ik eigenlijk zelf?’

Klanten en referenties

Ik werk voor diverse opdrachtgevers, onder andere voor: Provincie Gelderland, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Randstad Nederland, Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN), Gemeente Zwolle, GGD Noord-Oost Gelderland,  Rabobank, Generali, Gemeente Deventer, Gemeente Olst-Wijhe, Stichting Groenhuysen.

Ben je benieuwd naar hoe ik werk? Op www.linkedin.com/in/annetteaarts beschrijven klanten hun ervaringen met mij als trainer, coach en procesbegeleider.

Samenwerkingspartners

De afgelopen jaren zijn samenwerkingen ontstaan met diverse partners. Gezamenlijk uitgangspunt is om altijd klantgericht, innoverend en respectvol te werken. Onze samenwerking bestaat uit het uitwisselen van kennis en het gezamenlijk vormgeven en uitvoeren van opdrachten in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Samenwerkingspartners: Vigorgroep, Gispeneffect, Waardebron

Actueel: ‘Masterclass Parkeer je piekerverstand’:

leven is makkelijker als je niet denktSinds enige tijd coach ik met ACT, Acceptance and Commitment Therapie. Loskomen van gedachten die je in de greep houden. En dat ook nog met humorvolle oefeningen, hoe fijn is dat! Ons verstand maakt soms overuren. Herken je dat? Ons brein is een fantastische verhalenverteller, die continu vergelijkt, oordeelt, evalueert, bekritiseert en fantaseert. Ons brein produceert nu eenmaal gedachten. Als we onze gedachten te serieus nemen, gaan we piekeren. En kom daar maar weer eens vanaf. Het gaat erom onplezierige gedachten te zien zoals ze werkelijk zijn – alleen maar woorden – en de strijd ertegen te staken. Zo maak je je los van nutteloze denkprocessen, zodat je je aandacht op leukere zaken kunt richten. Defuseren, het losmaken van gedachten, is een krachtig instrument uit ACT: Acceptance and Commitment Therapy. ACT gaat over psychologische flexibiliteit, loskomen van gedachten en gevoelens, uit je gewoontepatronen stappen en handelen in lijn met je waarden. Wil je defusietechnieken leren toepassen voor jezelf of in de begeleiding van anderen? Schrijf je in voor de Masterclass ‘Parkeer je Piekerverstand’  op 30 november 2018. (De masterclass van 19 oktober is volgeboekt)