Een nieuwe relatie met eten

Als je meer geniet, eet je minder

Probeer jij op gewicht te blijven door minder te eten? In het begin val je snel af, maar zodra je stopt met een dieet kom je weer aan. De weg van wilskracht en discipline blijkt voor veel mensen een heilloze weg. Leren genieten van eten is een betere strategie.

Je niets ontzeggen waar je juist zo van houdt: chocolade, een wijntje, kazen, ook al is het vet en zoet. Onder één voorwaarde: als je maar echt geniet! Want als je meer geniet, eet je minder. In dit coachingsprogramma ervaar je:

  • de kunst van leren genieten van eten met al je zintuigen
  • vier onderliggende gedragspatronen die je relatie met eten beïnvloeden
  • vier oplossingsrichtingen waarmee je een nieuwe relatie opbouwt met eten, én met jezelf: van mindless naar mindful, van joyless naar joyful, van loveless naar loveful, van powerless naar powerful
  • een manier van omgaan met jezelf die verder gaat dan eten alleen, een methode waarmee je jouw levensplezier en vitaliteit kunt managen.

 

Dat doe je niet alleen, maar samen met een coach. Wil je jouw mogelijkheden ontdekken om je blijvend lekker in je lijf te voelen? Bekijk de coachingsprogramma’s. Of luister naar dit interview bij Tros Radio 1 Nieuwsshow.

Ben je professional?

Voor professionals zijn er vier geaccrediteerde opleidingsdagen waarmee je deze methode leert toepassen in de begeleiding van je cliënten. Kijk onder de knop professionals voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Laat in het linkermenu je emailadres achter, dan ontvang je iedere 6 weken de Ezine ‘Een nieuwe relatie met eten’, met nieuws en inspiratie over deze positieve methode.

Ik ben Annette Aarts

Ik help mensen een gezond gewicht te bereiken door te genieten van eten. Dat lijkt een paradox, maar blijkt een eye-opener voor mensen die ik begeleid. Zij ontzeggen zich vaak waar ze juist zo van houden en ervaren daarom een continue hunkering naar eten. Met het coachingsprogramma ‘Een nieuwe relatie met eten’ ervaren zij dat ze niet alleen meer gaan genieten van eten, maar ook van de mooie dingen in hun leven. Zo bouwen zij een nieuwe relatie op met eten én met zichzelf.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken?
Neem dan contact met mij op:
Anders Eigen
Nicolailaan 7
3723 HR Bilthoven
KVK 59547340